Изолационен праймер PROFIX Multi Sealer CP363 HS 4:1

Изолационен праймер PROFIX Multi Sealer CP363 HS 4:1

CP 363 е идеалният изолационен грунд, който отговаря на VOC стандартите за бързо пребоядисване на стари бояджийски покрития.

30.00 лв.

Категории , Етикети ,
Производител: PROFIX
Brands

Изолационен праймер PROFIX Multi Sealer CP363 HS 4:1

CP 363 е идеалният изолационен грунд, който отговаря на VOC стандартите за бързо пребоядисване на стари бояджийски покрития. Перфектен за използване преди нанасяне на продукти PROFIX GreenLine CP99, Aqua 2G (водна боя) или акрилна боя.

При надпокриване оригинално, фабрично покритие, работи като промотор, промотор на адхезията и изолатор. Елиминира необходимостта от трудоемко и скъпо шлайфане на субстрата. Благодарение на своите свойства придава на нанесения лак ефект висок блясък и отлична адхезия.

Грундът  може да се нанася по метода мокро върху мокро. В резултат на това разходите за боядисване са значително намалени. Прозрачността помага да се избегне видимия прах.

Облепването и опаковането са по-малко трудоемки. Само върху повърхности с висок гланц е необходимо да се изшлайфа със Scotch Brite. Можем да бъде оцветен, като добавим 5% акрилна боя или Aqua(водна боя).

Scroll to Top